fbpx ">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Share Buttons by E-MAILiT

 Diabetes of suikerziekte :

Diabetes, suikerziekte, is een ziekte waarbij het lichaam de bloedsuiker niet meer in evenwicht kan houden. Dat komt doordat het lichaam te weinig van het hormoon insuline heeft. En ook reageert het lichaam vaak niet meer goed op insuline. Of het maakt helemaal geen insuline meer. Insuline regelt de bloedsuikerspiegel. 

 

 

Verschillende soorten diabetes

Diabetes heet ook wel suikerziekte. De meest voorkomende soort is diabetes type 2: negen van de tien mensen met diabetes hebben diabetes type 2. Zij hebben te weinig insuline in het lichaam en reageren daar ook niet meer goed op.

Symptomen van diabetes

Er zijn ook mensen bij wie het afweersysteem de cellen aanvalt die insuline aanmaken. Dit komt door een fout in de cellen die insuline maken. Dan heb je diabetes type 1. Mensen met diabetes type 1 moeten elke dag bloedsuiker meten, insuline spuiten of een pompje dragen. Ze kunnen geen hap eten zonder te berekenen hoeveel insuline ervoor nodig is.

Naast diabetes type 1 en 2, zijn er nog meer typen diabetes.

 

Waardoor ontstaat diabetes?

We weten niet precies waardoor diabetes ontstaat. Mensen krijgen eerder diabetes type 2 als het in de familie zit, als ze te zwaar zijn en als ze weinig bewegen.

Maar lang niet iedereen kan voorkomen dat hij diabetes type 2 krijgt. Er zijn ook mensen die altijd gezond leven en die toch diabetes type 2 krijgen.

Diabetes type 1 begint met aanleg voor diabetes type 1, ook zonder diabetes in de familie. Vervolgens raken de cellen die insuline aanmaken uit evenwicht, waardoor het afweersysteem de cellen aanvalt die insuline maken.

 bron: diabetesfonds

 

Noni-juice kan helpen;

Uitleg over noni-juice vind je hier

 

Ervaring van John  met allergie , neuropathie  en suikerziekte:

Ik had door mijn suikerziekte, geen gevoel meer in een stuk van mijn been.Ik kende noni als vrucht uit de tropen.

Ik ben zelf noni gaan gebruiken als preventie, niet wetende dat het goed was tegen suikerziekte en mijn allergie voor varkensvlees. Door mijn suikerziekte begon mijn been gevoelloos te worden.

Sinds ik noni gebruik heb ik weer gevoel in mijn been. Ook heb ik varkensvlees getest . Na 3e weken bleek dat ik geen last meer had van mijn allergie.

Ik gebruik dagelijks 2 glaasjes noni voor mijn gezondheid.

Bekijk mijn video : 

 

Ervaringen van Luciel met Diabetes en artritis:

Ik ben 62 jaar oud. Ik heb diabetes en kreeg stuwing in mijn benen, ze jeukten de hele tijd. Het was moeilijk om mijn diabetes onder controle te krijgen.

Ik heb ook artritis in mijn linkerknie. Ik gebruik nu NONI  en mijn beenpijn is weg, het jeukt niet meer. Mijn diabetes is ook hieronder controle. Elke test bewijst dat. Noni helpt ook voor mijn darmen en alles is normaal.

Ik kan Noni niet genoeg aanbevelen! Ik wou dat ik het eerder eerder had geweten.  

 Luciel.

Wil je meer info:  

Team Van Nature Gezond

Bel nu: 0637332901   

Chat:  https://m.me/VanNatureGezond

Mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.