fbpx
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Wat is een longembolie?

Bij een longembolie zit een bloedvat naar uw longen verstopt. Daardoor komt er minder zuurstof in uw bloed. Hierdoor krijgt u het benauwd. Dat kan een angstig gevoel geven. 

De longslagader loopt van uw hart naar uw longen. De slagader vervoert bloed waar weinig zuurstof in zit naar uw longen. Daar neemt het bloed zuurstof op. Het zuurstofrijke bloed gaat vervolgens via de longader naar uw hart en wordt van daaruit rondgepompt door uw lichaam. Bij een embolie raakt de ader of slagader verstopt. Daardoor komt er minder zuurstof in het bloed en krijgt u het benauwd. Een longembolie is een ingrijpende gebeurtenis die emoties als angst en verdriet kan losmaken. Dit zijn normale gevoelens. U kunt dit bespreken met uw arts.

  • Bij een longembolie is een van de vertakkingen van uw longslagader verstopt. Meestal is een bloedprop de oorzaak van de verstopping, maar het kan ook komen door vet of luchtbellen.
  • Er stroomt bij een longembolie minder bloed naar delen van uw long die achter de embolie liggen. Daardoor kan het achterste deel van uw long geen zuurstof opnemen uit de ingeademde lucht. Hoe hoger in de vertakking de longembolie zit, hoe groter dat deel is.
  • Bij een longembolie moet uw hart veel moeite doen om genoeg bloed door de longen te pompen. Als de verstopping in de longslagader groot is, ontstaat er een tekort aan zuurstof. Daardoor krijgt u het benauwd.

https://youtu.be/OEtWoGV-Hp8

 

bron: Longfonds

 

Longembolie;

Na een longembolie met behandeling op de intensive care voelde ik me erg slecht. Aan de medische kant werd een behandeling met Marcumar (bloedverdunner) en steunkousen geïdentificeerdificeerde. Deze behandeling was vastgesteld voor een jaar. 

Omdat beide longen beschadigd waren, had ik grote problemen met mijn mobiliteit. Ik had last van kortademigheid en kon maar langzaam bewegen. 

Om het nog erger te maken, heb ik problemen met de bloedsomloop in de rechtervoet.In maart leerde ik van vrienden noni juice kennen.Ik ben deze juice meteen gaan proberen. Ik had toch niets te verliezen.

Het is moeilijk te vatten wat deze noni- juice.Mijn kortademigheid is weg.Ik kan mijn lichaam gemakkelijk belasten (hard rennen, wandelen en nog veel meer). Ik voel me heel goed en kan deze noni-juice warm aanbevelen.

Maria

Wij zijn ontzettend trots op ons garantie-label.

Elke nieuwe klant 90 dagen garantie heeft de kans om het product te proberen. Is de klant na 90 dagen niet tevreden, dan krijgt deze het geld terug.

 

Wil je meer info :  

Team Van Nature Gezond

Bel nu  :  0637332901   

Chat    : https://m.me/VanNatureGezond

Mail     : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.