fbpx
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html
 

Van Nature Duurzaam:

betekent onder meer geproduceerd of verkregen op een manier die het milieu en de natuur zo min mogelijk belast , het milieu zo min mogelijk belastend. Kortom: grondstof besparend.

 

Plastic afval vuilnisbeltHet Plastic Afval Probleem: Het plastic probleem krijgt inmiddels veel media aandacht.Na al die jaren ons plastic afval te hebben verplaatst naar Aziatische landen als China, moeten we nu zelf met een oplossing komen. Verbranden, in de zee dumpen of als landfill gebruiken is niet goed voor onze aarde en zijn bewoners.

DE PLASTIC CRISIS; 
Naar schatting werd 6,3 miljard ton plastic afval gegenereerd vanaf 2015, waarvan slechts 9% werd gerecycleerd. Als de huidige trends in kunststofproductie en afvalbeheer aanhouden, zal er tegen 2050 12 miljard ton plastic op stortplaatsen en in de natuurlijke omgeving zijn.
De wereldwijde plasticproductie bedroeg naar verluidt ongeveer 299 miljoen ton in 2013 en steeg tot 335 miljoen ton in 2016.
Er is berekend dat in 2010 275 miljoen ton plastic afval werd gegenereerd in 192 kustlanden, waarbij tot 12,7 miljoen ton de oceaan binnen één jaar binnenkwam. Als gevolg van deze trend zal het totale gewicht van plastic in de oceanen het gewicht van de vissen tegen 2050 overtreffen.
 
 
Hoe verantwoorden we ons gedrag naar onze kinderen en kleinkinderen?
 

Gelukkig is er nu ook een oplossing : 
 
Plastic Afval verwerken tot hoogwaardige bio-olie.
 
 


Sepco Industries :
Ontwikkelde in 15 jaren een compleet gesloten systeem : de Polypetron Gen 5. Deze installatie verwekt per dag 20.00 kilo plastic afval in ong.. 15.000 liter hoogwaardige olie. Kijk zelf maar :
 
 
 
 
 
Sepco:
sepcoDe polypetron Gen 5  is een in Thailand  ontwikkelde installatie die van afval plastic, schone, CO2 neutrale bio-olie maakt. Het Thaise bedrijf Sepco heeft 15 jaar aan deze installatie gewerkt, in samenwerking met prominente onderzoekers van de prestigieuze Chulalongkorn University in Thailand en met steun van het Thaise ministerie van Energie.

Op volle capaciteit heeft de Polypetron ™ Gen. 5 de capaciteit om 20.000 kilo plastic afval te verwerken tot 15.000 liter bio-olie per dag.
Komend jaar worden er 50 van deze machines gebouwd.
Door investeerders en door een MLM project  wordt het geld verzameld.
 
 
Plastic Waste Solution heet het project dat Sepco heeft opgezet samen met Cloud Horizon. Sepco heeft verstand van plastic verwerken in olie maar voor de rest zijn ze een samenwerking aangegaan met Cloud Horizon.
 
 
A BUSINESS WITH A MISSION
Helpen om dit probleem aan te pakken levert jou ook wat op. Ontdek  hoe het werkt, hoe jij een steentje bij kunt dragen en hoe je dit project kunt ondersteunen.
 
 
Voor mijn kleinkinderen:Ik ben blij dat ik kan meehelpen om dit probleem op te lossen. Niet voor mezelf want daar ben ik te oud voor. Maar wel voor mijn kinderen en kleinkinderen. Door de opzet van dit project wordt ik daar ook nog voor betaald .
 
Wil je meer weten over het project waar ik in geïnvesteerd heb? Stuur mij een chatbericht of bel me.

joop     Joop Kamperman   0637332901