fbpx
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

12 mei is de geboortedag van Florence Nightingale, dé Britse oorlogsverpleegkundige tijdens de Krimoorlog. Zij was vastbesloten het leed van gewonden en stervenden te verlichten en de zorg te verbeteren. Niet helemaal toevallig dus dat deze dag, 12 mei, internationaal is uitgeroepen tot dag van de verpleging, ook bekend als dag van de zorg.

De dag van de zorg
De dag van de zorg herinnert ons aan het goede werk dat medewerkers in de zorg verrichten. Traditioneel worden zij op deze dag in het zonnetje gezet. Zet jij jezelf ook eens in het zonnetje en zorg je goed voor jezelf? Met ‘Fit blijven in de zorg’ op het FitzMe portal bieden we je daar graag wat extra ondersteuning bij.

Zorg goed voor jezelf:

Zodat jij lichamelijk en geestelijk sterk kunt blijven. Niet alleen op je werk maar ook thuis. 

Wat is natuurvoeding ?

Natuurvoeding is voeding uit de biologische of biologisch-dynamische landbouw dat met zorg en respect voor natuur en dier tot stand is gekomen. Biologisch geteelde gewassen groeien in een natuurlijk tempo, waardoor de groei evenwichtiger is en de planten minder gevoelig zijn voor ziekten en plagen. Er worden geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt en het gebruik van genetisch gemanipuleerde organismen is binnen de biologische land- en tuinbouw niet toegestaan.

Het op deze manier omgaan met planten en dieren geeft een aanzienlijk verschil in smaak, houdbaarheid en voedingsstoffen omdat het meer tijd heeft gehad om te groeien, waardoor het meer vitaliteit en energie bevat.

De natuur biedt ons heel veel ;

Omega 3-vetzuren, antioxidanten, vitaminen, mineralen, spoorelementen en fytonutriënten zijn recente ontdekkingen wat de natuur ons biedt.

Door gezond te eten van natuurlijke producten weet je zeker dat goed bezig bent.

Dure onderzoeken:

Wetenschappelijke onderzoeken naar de werking van natuur producten kosten namelijk erg veel geld. En de farma gaat dat niet betalen. De farma heeft geen enkel belang bij de werking van natuurlijke producten omdat daar niets mee verdiend wordt.

Keuze maken :

Wij hebben niet de wijsheid in pacht. Maar wij zijn er van overtuigd dat wij zelf keuze’s kunnen maken, waarvan wij denken welke voeding goed voor ons is.

 

Wil je meer weten?

Team Van Nature Gezond

Bel nu: 0637332901   

Chat: https://m.me/VanNatureGezond

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.