fbpx
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Google Fit; 

google fit 2Een handige tool om je dagelijkse activiteiten te meten en vast te leggen is de Google Fit. De app downloaden op je mobiel. Verder hoef je niets te doen, de app legt vast wat je aan het doen bent gebogen gebogen.  

Actief zijn is belangrijk voor onze gezondheid, maar hoeveel of wat voor soort activiteit heb je nodig?

Google Fit werkt  samen met de American Heart Association om Heart Points te ontwikkelen, een activiteitsdoel op basis van hun activiteitsaanbevelingen waarvan wordt aangenomen dat ze van invloed zijn op de gezondheid.

 

Heart Points TM

Activiteiten die uw hart harder laten kloppen, hebben enorme gezondheidsvoordelen voor uw hart en geest. Je verdient één hartpunt voor elke minuut van matige intense activiteit, zoals het versnellen van het tempo wanneer je met je hond loopt, en dubbele punten voor intensere activiteiten zoals hardlopen.

Vijf dagen per week is het slechts 30 minuten stevig wandelen om de aanbevolen activiteit  te bereiken, waardoor het risico op hartaandoeningen vermindert, de slaap verbetert en het mentale welzijn  .   

     

Google Fit:

Ook Google betreedt de fitness- en gezondheidsmarkt met een eigen platform, genaamd Google Fit.

Aan dit platform kun je fitness-apps en -apparaten aansluiten, waarmee het gemakkelijker wordt om gegevens van verschillende bronnen op één plek te analyseren. Zo maak je dus een compleet gezondheidsprofiel op je Android-toestel.

 

Wat is het?

horloge Google fitGoogle Fit is een platform dat informatie over de gezondheid van gebruikers verzamelt, en deze door de gebruiker laat raadplegen. De informatie wordt gehaald uit apps en apparaten van anderen, zoals de populaire RunKeeper-app, Fitbit Flex-stappenteller of de Nike Fuelband-armband. Google werkt samen met onder meer Nike, Intel, Adidas, Withings, RunKeeper en Basis, waarvan de Nike Fuelband één van de belangrijkste producten is waarmee Google Fit samenwerkt.

Gebruikers kunnen met Google Fit inzicht krijgen in hun gezondheid op basis van verschillende factoren.

Denk bijvoorbeeld aan het aantal gezette stappen, hun hartslag, hetgeen ze hebben gegeten en natuurlijk het aantal verbrande calorieën.

Al die informatie wordt gehaald uit apps en apparaten die de Google Fit API ondersteunen. Deze API kunnen ontwikkelaars gewoon aan hun apps en producten toevoegen, waardoor er waarschijnlijk heel veel Google Fit-apps en -producten de komende jaren worden geïntroduceerd.

Download hier de Google Fit; https://apps.apple.com/app/id1433864494

 

Wil je meer info :  

Team Van Nature Gezond

Bel nu  :  0637332901   

Chat    : https://m.me/VanNatureGezond

Mail     : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.