fbpx
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

 Bewegen is met name nu heel belangrijk voor ons allemaal. Een spotje van een verzekeringsmaatschappij vertelt dat 20 minuten in de buitenlucht  je bloeddruk verlaagt en je veel positiever wordt. Het is gewoon heerlijk. Neem bijvoorbeeld de IVN Routes app.

 

IVN Routes app:

Met de IVN Routes app heb je altijd ruim 280 wandelingen en fietsroutes én een digitale natuurgids op zak. Vind een wandeling bij jou in de buurt, of zoek op routes die speciaal geschikt zijn voor kinderen of ouderen. Download de app nu gratis voor Android en iPhone.

 

Natuurroutes voor jong en oud!

Inmiddels staan er ruim 280 routes in heel Nederland in de app en elke week komen er nieuwe wandelingen bij. Alle IVN Routes zijn offline te gebruiken nadat de route is gedownload. Via het zoekscherm kan je een route zoeken aan de hand van diverse criteria. Zo zijn er routes voor onder andere kinderen en ouderen en kan er gezocht worden op verschillende onderwerpen zoals stadsroutes, paddenstoelen en of strandroutes.  
Samen met vrijwilligers van afdelingen door het hele land is de app IVN Routes gerealiseerd. Gemaakt door natuurvrijwilligers voor natuurliefhebbers.