fbpx
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

 

Reumatische pijnen, Syndroom van Tietze :
Ik had jaren last van reumatische pijnen, het Syndroom van Tietze genaamd . Ik heb 8 jaar medicijnen geslikt. Ik ben deze Noni juice gaan drinken. In het begin een beetje vreemd maar wel lekker. En na een jaar merkte ik dat ik steeds minder medicijnen ging drinken. En ik kan nu zeggen tot op de dag van vandaag ben ik medicijn loos .

Overdag heb ik geen pijnscheuten en pijn in mijn ribben en rug pijn meer. Die ik heb gehad. Jarenlang, die waren toch wel enorm. Tot dagen en nachten er van wakker liggen en niet kunnen slapen . Dat wil ik toch wel even heel veel mensen laten weten, dat is niet zomaar . Ik kan me herinneren dat mensen zeiden ; we zien je nooit meer lachen. Na 3 jaar kon ik weer lachen door dat ik deze noni aan het drinken was.

Pieter.

 

Kijk eens  op onze site . In ons team veel ervaringen met chronische pijnen

Overtuiging en wel eerlijk :

Wij hebben de overtuiging dat je leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben bij onze noni –juice.

 

Maar eerlijk is eerlijk,:

Niet alles zal bij je werken. Of het bij jou werkt kun je zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mens het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

Wij zijn ontzettend trots op ons garantie-label.
Elke nieuwe klant 90 dagen garantie heeft de kans om het product te proberen. Is de klant na 90 dagen niet tevreden, dan krijgt deze het geld terug.

 

Meer info ?: bel, chat of stuur email

 

Kijk ook deze video