fbpx
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Prostaatkanker;

  Bondscoach Louis van Gaal maakte zondag bekend aan prostaatkanker te lijden, maar relativeerde zijn ziekte: ,,Aan prostaatkanker ga je niet dood”, stelde hij. De Prostaatkankerstichting wil die uitspraak graag nuanceren. ,,Er zijn twee hardnekkige misverstanden: prostaatkanker is een oude mannenziekte en je gaat er niet aan dood.’’,,

Jaarlijks sterven gemiddeld 3000 Nederlandse mannen aan prostaatkanker. Dat is evenveel als het aantal vrouwen dat sterft aan borstkanker. Veel mannen met uitgezaaide prostaatkanker moeten daar de rest van hun leven aan worden behandeld, met vaak nare bijwerkingen. Voor deze patiënten en hun familie vinden wij de uitspraak van Louis van Gaal daarom vervelend’’, zegt een woordvoerder van patiëntenvereniging de Prostaatkankerstichting. 

Bron AD 

Historie van kanker;

Bij het lezen van dit artikel komen de video’s over de historie van kanker weer in beeld. Kin de jaren 1920 -1940 waren er met name in Amerika meerdere ontdekkers van natuurlijke middelen tegen kanker. Zoals Harry Hoksey, zoon van een miljonair. Hij had uiteindelijk 35 klinieken in Amerika waar mensen met kanker met succes behandeld werden. Maar hij verloor de slag tegen de medische  wereld en moest alle klinieken sluiten.

Kijk op de site  https://www.van-nature-gezond.nl/vraagbaak/historie-van-kanker