fbpx
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Parkinson:

Bij mij begon alles dat ik vaker begon te knoeien met drinken, onleesbaar schrijven en snel mijn evenwicht verloor. In het begin dacht ik nog dit gaat wel over, maar van lieverlede werd het erger.

Na vele onderzoeken (scans, mri, bloed, spieren en zenuwen) begon het experimenteren met medicijnen omdat ze wat ik mankeerde niet direct een naam konden geven.

 

Na het slikken van medicijnen tegen Parkinson, ms en diverse andere spierverslappers heb ik het gebruik van medicijnen gestaakt omdat alles zonder resultaat bleef en ik zelf eigenlijk alleen maar zieker werd.Ik heb toen als laatste middel het academisch ziekenhuis Utrecht nog geprobeerd maar ook dit bleef na een jaar zonder resultaat.Mijn uiteindelijke lot was dat ik besloot er mee te gaan leren leven met de uiterlijke symptomen van Parkinson/ms.

 

Tot ik via mijn werkgeefster in contact kwam met deze juice.Wat er toen met me gebeurde zal ik NOOIT vergeten:

Binnen 1 dag nadat ik met de eerste glazen begon had ik al merkbaar resultaat terwijl ik eerst nog dacht ,wat kan dit sap wat medicijnen niet kunnen.Ik had niet durven denken dat er nog iets in de wereld zou zijn waardoor ik niet meer tril en beef in mijn armen en handen

Het gevoel om na al die jaren weer een normaal leven te kunnen leiden zonder te lijden:FENOMENAAL

Hein

Lees meer op onze site