fbpx ">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html
Georganiseerd door: Joop KAMPERMAN IPC# 4281530 Neem contact met me op

1. Omvang van deze algemene voorwaarden
De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten van Morinda Deutschland GmbH ("Morinda") aan klanten via de telefoon of via het internet. De algemene voorwaarden die van toepassing zijn, zijn die die geldig zijn op het moment dat de bestelling wordt geplaatst.

2. Aankoop
De bestelling van de klant is een aanbod aan Morinda om het/ de product(en) te kopen. Wanneer de klant een bestelling plaatst om een product te kopen, zal Morinda een e-mail sturen naar de klant om de ontvangst van de bestelling te bevestigen. Deze e-mail bevestigt dat Morinda de bestelling heeft ontvangen. Morinda bevestigt de aanvaarding van het aanbod van de klant om het/de bestelde product(en) te kopen echter niet. Het aanbod wordt aanvaard en het contract wordt afgesloten wanneer Morinda het/de bestelde product(en) verzendt.

3. Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief BTW die wettelijk van toepassing is. Verzendkosten zijn extra en worden berekend op basis van de bestemming en het gewicht.

4. Beschikbaarheid
Het product zal binnen ongeveer 3-5 werkdagen na verzending worden geleverd. Dergelijke geciteerde levertijden zijn de beste schatting van Morinda voor levering en hoewel alles in het werk zal worden gesteld om deze na te komen, aanvaart Morinda geen enkele aansprakelijkheid als om welke reden dan ook de levering is vertraagd. Morinda aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor verlies of schade die de klant wijdt aan het onvermogen om aan een bepaalde leveringsdatum te voldoen. Als een product bestelt door de klant niet beschikbaar blijkt te zijn, zal de klant op het moment van bestelling worden geïnformeerd.

5. Recht op annulering
U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na levering van de goederen zonder opgaaf van reden annuleren. Als de klant meerdere goederen in dezelfde bestelling heeft besteld, die afzonderlijk zijn geleverd, geldt de dag waarop de klant of een derde, die niet de vervoerder is, de laatste van de goederen heeft ontvangen. U moet wel duidelijk aangeven dat u wilt annuleren. U kunt daarvoor het standaard annuleringsformulier van Morinda UK gebruiken. Maar ook een andere duidelijke verklaring (d.m.v. een brief of e-mail) naar Morinda UK (zie de onderstaande contactgegevens) is voldoende als annuleringsverklaring. De annuleringsverklaring is van kracht vanaf het moment van verzending van de brief of e-mail. Om aan de tijdslimiet van annulering te voldoen, is het voldoende om uw kennisgeving voor het verstrijken van de annuleringsperiode te verzenden. Wanneer u een annuleringsverklaring instuurt, gelieve daar de volgende gegevens in te vermelden: (1) het adres van de klant, (2) een beschrijving van de goederen, (3) de datum van bestelling, (4) eventuele referentienummers op de bestelling. Als u de goederen hebt ontvangen, dient u die onmiddellijk terug te sturen naar Morinda UK (het adres staat hieronder in punt 11), maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u hebt aangegeven dat u dit contract wilt annuleren. U bent verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.

6. Gevolgen van annulering
Als u dit contract annuleert, betalen wij de van u ontvangen betaling terug, inclusief de verzendkosten. We kunnen een inhouding toepassen als de waarde van de teruggestuurde goederen is afgenomen door onnodige behandeling uwerzijds, buiten de noodzakelijke vaststelling van de aard van de producten. Wij zullen de terugbetaling zonder onnodige vertraging verwerken, en niet later dan:

  1. 14 dagen nadat wij de geretourneerde goederen hebben ontvangen, of
  2. (indien eerder) 14 dagen nadat u hebt bewezen dat u de goederen hebt teruggestuurd, of
  3. als er geen goederen zijn geleverd, 14 dagen nadat wij bericht hebben ontvangen dat u dit contract wilt annuleren.
De terugbetaling wordt verricht op dezelfde wijze als waarop u uw betaling hebt gedaan. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.

7. Beschadigde en verkeerde producten
Als u een product heeft ontvangen dat zichtbaar beschadigd is of dat bij vergissing is verzonden, kunt u de levering weigeren en zullen we u een vervangend product sturen zonder extra kosten in rekening te brengen. Als u de levering heeft geaccepteerd en vindt dat het product beschadigd, defect of verkeerd is, meld het ons dan binnen 14 werkdagen na ontvangst. Dan zullen we een vervangende bestelling of de juiste bestelling naar u sturen op voorwaarde dat we het er mee eens zijn dat het product beschadigd, defect of verkeerd is.

8. Onze tevredenheids-/retourgarantie
Naast het recht om de bestelling te annuleren, zoals hierboven beschreven, biedt Morinda UK aanvullende productgaranties. Deze garanties hebben geen invloed op uw wettelijke rechten. U kunt uw terugbetaling binnen drie weken verwachten, op dezelfde wijze als waarop u uw betaling hebt verricht. Vergeet echter niet dat u verantwoordelijk bent voor de kosten van de retourzending, tenzij we u verkeerde of beschadigde producten hebben gestuurd.

  • Onze 90-daagse tevredenheidsgarantie
    Als u niet volledig tevreden bent met uw aankoop, kunt u ons het product (gebruikt of ongebruikt) binnen 90 dagen* na de oorspronkelijke aankoopdatum terugsturen, waarna wij u 100% van de aankoopprijs zullen terugbetalen (exclusief verzend- en behandelingskosten). Morinda behoudt zich het recht voor om terugbetaling te weigeren voor hoeveelheden die niet redelijkerwijs binnen 90 dagen geconsumeerd kunnen worden. Een redelijke hoeveelheid is in de regel vier flessen THRIVE® Max of enige andere drank per maand. Een IPC mag een productsoort slechts eenmaal terugsturen. Daarna worden pogingen om die productsoort terug te sturen geweigerd. *De 90-daagse klantentevredenheids-garantie geldt niet voor Age Defy apparaten. We bieden graag een 30 dagen klanttevredenheids-garantie voor Age Defy apparaten.

9. Volledige tevredenheid
Er is wettelijk vastgesteld dat uw producten overeen moeten komen met de beschrijving. Ze moeten ook van voldoende kwaliteit zijn en redelijkerwijs geschikt voor de reguliere doeleinden van dergelijke producten. Wij zijn ervan overtuigd dat u volledig tevreden zult zijn met uw aankoop. Als u niet volledig tevreden bent, neem dan contact op met Morinda Deutschland GmbH, Arnulfstraße 60, 80335 München Germany , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Consumenten die dan nog niet tevreden zijn, kunnen contact opnemen met een ADR-organisatie (een organisatie die buitengerechtelijke klachten behandelt). Morinda Deutschland GmbH gaat er niet mee akkoord dat klachten worden behandeld door ADR-organisaties die toegankelijk zijn via de EU online klachtenbehandeling (ODR): http://ec.europa.eu/odr. .

10. Retourbeleid voor Independent Product Consultants (IPC's).
Voor het volledige retourbeleid dat geldt voor onze Independent product consultants, verwijzen wij u naar het Morinda Policy Manual. Voor vragen kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

11. Hoe kan ik een product retourneren?
U moet een Return Authorization (RA) nummer (retournummer) aanvragen door contact op te nemen met onze klantenservice 0800 022 2544 vanuit Nederland. Als u producten terugstuurt na onze tevredenheidsgarantie van 90 dagen. Noteer het RA-nummer op de buitenkant van de doos die u naar ons terugstuurt:
       
Morinda
Galileo-Galilei-Strasse 9
55129 Mainz-Hechtsheim
Duitsland

12. Gegevensbeschermingsbeleid
Een klant die een aankoop doet, geeft toestemming aan Morinda UK Limited om de persoonlijke gegevens die tijdens de checkoutprocedure worden verstrekt, te verwerken en door te geven aan Morinda Inc, Provo, Utah, Verenigde Staten van Amerika, haar wereldwijde dochterondernemingen en aangesloten bedrijven. De klant begrijpt en aanvaardt dat zijn/haar persoonlijke gegevens naar andere landen worden gestuurd zonder een niveau van privacy dat gelijkwaardig is aan het land van de klant. De klant heeft recht op toegang tot zijn/haar persoonsgegevens en kan vereisen dat Morinda UK Limited alle gegevens die onjuist zijn corrigeert, verwijdert of blokkeert.

13. Wijziging van de algemene voorwaarden
Morinda behoudt zich het recht voor om de website, inclusief deze algemene voorwaarden, te wijzigen. De klant is onderworpen aan de voorwaarden die gelden op het moment dat het product wordt besteld. Als een van deze voorwaarden ongeldig, nietig of om enige reden onuitvoerbaar geacht wordt, zal die voorwaarde afgesplitst worden en geen invloed hebben op de geldigheid en afdwingbaarheid van de overige voorwaarden.

14. Contactgegevens Morinda

Adres: Morinda Deutschland GmbH
Arnulfstraße 60
80335 Munich, Duitsland
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefon: 0800 022 2544