fbpx ">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Alle door onze producten zijn geproduceerd en geleverd door Morinda Inc.

Kijk hier voor de privacy

Kijk hier voor de algemene vooraarden 

 

Retourbeleid Morinda :

Bij Morinda staat uw tevredenheid met uw aankoop voorop. Wij begrijpen echter dat het kan voorkomen dat u een bestelling aan ons wilt retourneren. Voor meer informatie over ons retourbeleid gaat u naar www.tahitiannoni.eu.com

Om deze overeenkomst te annuleren, verzoeken wij u om het artikel in de originele verpakking naar het onderstaande adres binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen, inclusief de bestelbon. Houd er rekening mee dat u zelf verantwoordelijk bent voor de verzendkosten om het artikel naar ons terug te sturen, tenzij de bestelling foutief naar u is verstuurd, of als het artikel defect is.

Zodra wij een bevestiging hebben ontvangen van de annulering van deze bestelling, zullen wij het desbetreffende deel van de aankoopprijs van het artikel terugbetalen.

Als u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met uw aankoop, dan kan u het artikel in originele verpakking (met de verzegeling en de krimpfolie intact) binnen 30 dagen na ontvangst terug sturen. Wij betalen u dan de volledige aankoopprijs van het artikel terug.

In aanvulling op het bovenstaande, biedt TNI een 90 dagen geld-terug garantie aan al onze klanten. Als u, om welke reden dan ook, niet 100% tevreden bent met ons product, dan betalen wij u 100% van de aankoopprijs terug, met uitzondering van de verzendkosten. Slechts één geopende en gebruikte verpakking per producttype wordt geaccepteerd (met een maximum van één volledige doos Tahitian Noni Original).

DSA Codes

Om u te verzekeren van de beste servicekwaliteit, is Tahitian Noni International UK Ltd lid van de “Code of Business Conduct” (code van bedrijfsvoering) en “Code of Practice for Consumers” (Code van goede consumentenpraktijken) van de Direct Selling Association (DSA; Vereniging voor Directe Verkoop) van het Verenigd Koninkrijk. De DSA en de bedrijven die lid zijn van deze vereniging, samen met de Office of Fair Trading (OFT), zien er op toe dat consumenten kunnen winkelen zonder zorgen.

Voor meer informatie over de goedgekeurde codes van de DSA en de OFT gaat u naar hun officiële website op www.dsa.org.uk

Tahitian Noni International UK Limited.

Geregisteerd in Engeland & Wales, Reg. No. 03779125

Website: https://www.tahitiannoni.eu.com

Tel. +44(0)207 284 7000 / 0800 022 2544

Fax +44(0)207 482 1714

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Correspondentie kantoor:

106 Arlington Road, NW1 7HP, London, United Kingdom.

Stuur uw bestellingen terug naar:

Tahitian Noni International UK Ltd

Galileo-Galilei-Str. 9

55129 Mainz-Hechtsheim

Duitsland

Reacties mogelijk gemaakt door CComment