Next Balance

Next Balance is een combinatie van krachtige plantaardige ingrediënten van wereldwijde herkomst – rijk aan polyfenolen en fytonutriënten – speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een evenwichtig en gezond darmmicrobioom.

HOE WERKT HET?

Next Balance

Alle geweldige ingrediënten in Next Balance werken samen met de unieke biologische omgeving van uw darmen om de groei van goede bacteriën te bevorderen en uw darmmicrobioom in balans te brengen. Gefermenteerde ingrediënten zoals noni en kurkuma verhogen het aantal polyfenolen in uw darmen en introduceren gezonde bacteriën, terwijl superfruit en superfoodmixen antioxidanten ondersteunen.

DIT ZULT U GEWELDIG VINDEN

Next Balance maakt gebruik van Infrarood fermentatie technologie voor zijn gefermenteerde nonifruit. Deze unieke en gepatenteerde fermentatiemethode blijkt het aantal polyfenolen met 25% te verhogen.

WAT JE IN ELKE DOSERING KRIJGT:

Exotische superfruitformule
Infrarood gefermeteerde noni
Kurkuma fermentatie
Jackfruit
Amla
Ponkan
Antioxidant/Immuuncomplex
Noni
Blauwebessen
Jackfruit
Paarse wortel
Limoen
Amla
Rode druiven
Inhoudstoffen Next Balance

DIT IS WAT U KUNT VERWACHTEN:

Next Balance is ontworpen om een evenwichtig, gezond darmmicrobioom te bevorderen, dat op zijn beurt de volgende gezonde systemen en functies ondersteunt: Immuniteit, mentale scherpte, huidstructuur, hartgezondheid & bloedsomloop, elektrolyt & zuurgraad balans, ontstekingsproces, energie, verouderingsproces en meer.*

GEBRUIKSAANWIJZING:

Drink dagelijks 30ml of meer. Drink Next Balance puur of meng het met een favoriete drank of smoothie.

lees meer https://www.van-nature-gezond.nl/het-belang-van-een-gezonde-microbiome-darmflora/ en

https://www.facebook.com/groups/teamnoni

vrij van toevoegingen
vrij van toevoegingen

*Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration. Dit product is niet   bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of preventie van welke ziekte dan ook,