Phytopower C : slaap en stress

De belangrijkste verbinding in het menselijk lichaam is de darm-hersenverbinding.

Deze verbinding is van cruciaal belang voor een goed stressmanagement en een goede en een vredige nachtrust.

PhytoPower C maakt gebruik van 10 miljard CFU’s in drie verschillende stammen:

Lactobacillus Casei, Lactobacillus Acidophilus en Bifidobacterium Breve – in de darmen. Deze gerichte probiotica zijn speciaal gekozen vanwege hun unieke werking en het vermogen om in de darmen de darm-hersenverbinding te versterken.

brain-darm connectie

Een gezond, gebalanceerd darmmicrobioom is het begin en de belangrijkste factor omgaan met stress en een goede nachtrust krijgen.

HOE HET WERKT

PhytoPower C ontleent zijn indrukwekkende kracht aan gerichte probiotica en andere bewezen kalmerende ingrediënten.

goed slapen

De gerichte probiotica in PhytoPower C diversifiëren het darmmicrobioom met gespecialiseerde vriendelijke bacteriën. Deze bacteriestammen houden de gezonde functie van belangrijke zenuwen en neurotransmitters, faciliterend communicatie tussen de hersenen en de darmen. Gezonde zenuwen en neurotransmitters sturen signalen naar de hersenen om heilzame hormonen vrij te geven, en help het lichaam op een gezonde manier met stress om te gaan en zich voor te bereiden op een blijvende stress rustige en rustgevende slaap. De verbinding tussen darmen en hersenen is echt iets krachtigs.

Naast gerichte probiotica werkt PhytoPower C ook door de beste kalmering van de natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten, waaronder citroenmelisse, glycine en magnesium, helpt de natuurlijke stressreactiesystemen van het lichaam verder en kan het lichaam voorbereiden op diepe rust

HOE TE GEBRUIKEN

PhytoPower C wordt geportioneerd in individuele porties stickpacks, wat consumptie gemakkelijk maakt en handig is. Voeg eenvoudig een stick toe aan glas water of een andere favoriete drank. Mengen grondig en geniet ervan.

Voor het beste resultaat drink je PhytoPower C in de avond voor het slapengaan, of een andere keer wanneer je het lichaam wilt voorbereiden op diepe rust.

PhytoPower C heeft een heerlijke bessensmaak en prachtige natuurlijke kleuren van fruit en groenten.

vrij van toevoegingen
vrij van toevoegingen

lees meer https://www.facebook.com/groups/teamnoni en

leer meer https://www.facebook.com/groups/teamnoni

stick Phyto Power C stres en slaap

Vraag proefmonster gratis aan via deze link

U ZULT DIT GEWELDIG vinden

kalmerende chemicaliën naar uw lichaam om de darm-hersenverbinding te verbeteren. Bij regelmatig verbruik,

PhytoPower C zal een aantal indrukwekkende voordelen opleveren