Phytopower E : Voel de Energie

lees meer https://www.van-nature-gezond.nl/energiedrank/

ENERGIEFORMULE MET     DOELGERICHTE PROBIOTICA 

Het darmmicrobioom is het centrum van de energieproductie. Een diverse biotische gemeenschap in de darmen zorgt voor de perfecte omgeving om energie te creëren en te oogsten. PhytoPower E is een formule die energie creëert en oogst.

PhytoPower E levert 15 miljard CFU’s doelgerichte probiotica in drie specifieke stammen — lactobacillus plantarum, lactobacillus rhamnosus en bifidobacterium infantis — die de efficiënte en duurzame oogst en productie van energie in het lichaam faciliteren.

Dagelijks gebruik van PhytoPower E zorgt ervoor dat je lichaam alles heeft wat het nodig heeft voor een optimale energieproductie en -oogst.*

HOE HET WERKT

PhytoPower E is een gezonde, natuurlijke manier om je lichaam te stimuleren en een gezonde energieoogst te bevorderen. PhytoPower E doet zijn werk m.b.v. doelgerichte probiotica en natuurlijke ingrediënten die de aanmaak van energie bevorderen.

PhytoPower E bevat drie verschillende stammen doelgerichte probiotica, met name gekozen vanwege hun vermogen om de natuurlijke processen van het lichaam die energie opwekken te beïnvloeden. Deze unieke doelgerichte bacteriestammen diversifiëren het darmmicrobioom met vriendelijke bacteriën en faciliteren het energieproductieproces in het lichaam. Het darmmicrobioom heeft een grote invloed op de energiestofwisseling (energieoogst), en de doelgerichte probiotica van PhytoPower E zorgen ervoor dat dit microbioom uitstekend werkt.    

PhytoPower E geeft ook energie uit de beste ingrediënten uit de natuur die boordevol energie zitten. Met vitamine B, guarana, taurine, ginseng en spirulina geeft PhytoPower E op natuurlijke en veilige wijze een energieboost.