Geloven

Geloven

STOP STOP STOP

Dit geldt niet voor ons! Wij gaan van 2024 met zijn allen het meest succesvolle jaar ooit maken. Hoe? Door te beginnen met erin te geloven…

Als je ergens in gelooft, ga je vanzelf bewijs vinden. Kijk maar eens naar kinderen die nog in Sinterklaas geloven. Ze weten echt wel dat Sinterklaas niet via de verwarmingsbuizen binnenkomt, maar ze zetten toch hun schoen. En… het bewijs zit er de volgende ochtend in ;-).

En waarom zou je er niet in geloven? Alles is mogelijk als je je passie volgt! Als je ergens in gelooft, ga je er vanzelf vaker aan denken. En is het niet zo dat, als je vaker aan iets denkt, het vaker mogelijk wordt omdat je de mogelijkheden ziet? Ja toch? Dus, stop met denken aan de crisis. Start met denken over succes in 2024.

Als je vaak aan iets denkt, ga je er ook naar handelen. Gedachten worden Woorden en woorden worden daden. Als je vaker iets doet in de richting van succes, zul je merken dat je er aan went. Woorden worden daden en daden worden gewoontes. Als je ze maar vaak genoeg herhaalt.

Dus… wat spreken we af? Ga/blijf jij ook positief denken over succes in 2024?

(eerlijk gegapt van dr. fred krautwurst)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.