ms

Multiple Sklerose

Ik kreeg mijn ziekte op 31-jarige leeftijd. In het begin had ik erg veel hoofdpijn, toen begon het tintelend in mijn hand, later was de hele hand, vervolgens werd de hele linkerkant beïnvloed. Vanaf dat moment verliet mijn kracht me meer en meer. Ik kon de eenvoudigste dingen niet meer doen, dat wil zeggen, de eenvoudigste dingen aan.

Mijn toestand bleef zo ​​voor een maand, na deze maand kreeg ik zelfs “dubbele afbeeldingen”, mijn gezichtsvermogen nam meer en meer af, ik begon te turen, had u.a. zeer onaangenaam – storingen.  

Daarna was ik zo depressief, mijn humeur was nul, dus ik wilde een einde aan mijn leven maken.   Ik besloot toen in mijn wanhoop om een ​​andere dokter te raadplegen, die me meteen verklaarde dat al mijn symptomen aangeven dat ik “multiple sclerose” heb.  

Ik nam onmiddellijk contact op met het Rode Kruis en vroeg of het mogelijk was dat de redding me naar Graz kon brengen, naar de neurologie (LKH). In het ziekenhuis kreeg ik de zekerheid, het was eindelijk bij mij 100% MS gediagnosticeerd. Ik ontving onmiddellijk cortisone in grote hoeveelheden.   Aangezien ik “dubbele afbeeldingen” had zoals vermeld, kreeg ik een prismaplaat ingevoegd, waardoor mijn symptomen voor mij gemakkelijker werden, zodat ik weer halverwege ben kon normaal zien.

Na 3 maanden ziekenhuisopname mocht ik eindelijk naar huis.Na de kuur het duurde ongeveer 2 jaar dat ik steeds meer naar mijn eigen lichaam en mijn innerlijke stem begon te luisteren . Ik wilde de medicijnen verminderen, omdat ze niet het gewenste effect bracht.  Ik had veel last van de bijwerkingen van de medicijnen, dus ik zocht naar een oplossing die geschikt voor me was.  Ik hoopte dat ik “iets natuurlijks” tegen zou komen wat mijn leven ten goede zou veranderden. Iets wat niets te maken had met ‘chemie’.   

Op een dag ging ik ’s avonds wandelen toen ik een goede vriend ontmoette, die tegen me zei dat hij iets voor me had dat me mogelijk kon helpen.

Het was een zeer gezonde juice en ik zou het gewoon moeten proberen.   Sinds die dag begon mijn leven weer logisch te klinken. Ik dronk ongeveer 10 FLESSEN per maand gedurende ongeveer 3 maanden.

Ik dronk veel water maar geen kraanwater maar van een bron. Mijn leven nam een ​​gelukkige wending. Dankzij het TAHITIAN-NONI-juice kreeg ik nieuwe levenskracht, kwam de kracht terug, Ik kreeg geen terugvallen meer tot op de dag van vandaag. t. Natuurlijk drink ik het sap nog steeds regelmatig volgens mijn eigen doseringsplan.

Natuurlijk waren de artsen verbaasd hoe snel ik herstelde.   Het duurde nog eens 4 maanden totdat  ik alles weer kon doen wat ik wilde.  

Over het algemeen heb ik op de lange termijn veel geld geïnvesteerd in mijn gezondheid. Ik wist dat, maar het was het waard, het is mijn leven! Ik ben GOD en dit speciale “geschenk van de natuur” heel veel verschuldigd. Ik kan nu weer een normaal leven leiden.

Günther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.