Phytopower B stop de suiker

PRODUCTINFORMATIEBLAD PHYTOPOWER B

BLOKKEER DE SUIKER,  BESCHERM DE DARMEN.

Niets verstoort het evenwicht van het darmmicrobioom meer dan suiker. Suiker verstoort de werking en populatie van goede bacteriën. Suiker voedt slechte bacteriën die met vriendelijke bacteriën concurreren om voedsel.

Wat gebeurt er als slechte bacteriën je darmmicrobioom overnemen? Dan raken je darmen uit balans omdat de juiste biotische diversiteit en belangrijke nuttige biotische stammen ontbreken.

Gebruik PhytoPower B elke dag om koolhydraten en suiker te blokkeren en de weg vrij te maken voor een gezond, divers, evenwichtig en optimaal functionerend darmmicrobioom. HOE HET WERKT

PhytoPower B bevat een van de beste en meest indrukwekkende collecties koolhydraat-, zetmeel- en suikerblokkerende ingrediënten ter wereld. Elk ingrediënt in PhytoPower B is zorgvuldig gekozen vanwege zijn vermogen om op natuurlijke wijze samen te werken met de gevestigde functies van het lichaam om de absorptie van veel suikers te blokkeren en zo je darmmicrobioom te optimaliseren. 

De stoffen in de ingrediënten van PhytoPower B werken op cellulair niveau en schakelen de suikerreceptoren in het lichaam uit. Deze stoffen werken samen om de werking van alfa-amylase te blokkeren, het enzym dat het lichaam gebruikt om koolhydraten af te breken tot suiker. Door het enzym te stoppen, wordt de afbraak en opname van zetmeel in het voedsel voorkomen. Als zetmeel niet wordt afgebroken, wordt het simpelweg weggespoeld met de rest van de afvalstoffen van het lichaam. 

Witte kidneyboon, L-arabinose, chroompicolinaat, groene koffieboon en rode biet vormen samen PhytoPower B’s gepatenteerde Blocker Blend met effectieve suikerblokkerende ingrediënten. Van het extract van witte kidneybonen en L-arabinose is aangetoond dat ze geweldig werken in het lichaam — en met elkaar — en de absorptie van koolhydraten, zetmeel en suikers voorkomen.

HOE JE HET GEBRUIKT

PhytoPower B is verpakt in individuele sticks, wat het eenvoudig en handig in gebruik maakt. Voeg de inhoud van de stick simpelweg toe aan 480 ml water of een andere favoriete drank. Goed mengen en genieten.

Voor de beste resultaten drink je PhytoPower B vóór de maaltijd. Dit helpt je lichaam om de opname van veel koolhydraten en suikers tijdens het eten te blokkeren. 


  

PhytoPower B heeft een lekkere kersenlimoensmaak. Het is een heerlijke en gemakkelijke manier om je darmmicrobioom te beschermen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

De exclusieve formule van PhytoPower B is ontworpen om de absorptie van veel koolhydraten, zetmeel en suikers tegen te gaan door te voorkomen dat ze worden afgebroken en gemetaboliseerd tijdens de spijsvertering. PhytoPower draagt bij aan een evenwichtig en gezond darmmicrobioom, en draagt tevens bij aan de volgende positieve resultaten in het lichaam:  BEWEZEN SUIKER- EN  KOOLHYDRAATBLOKKERS

PhytoPower B helpt veel suikers en zetmeel te blokkeren met behulp van deze bewezen ingrediënten.

WITTE KIDNEYBOON

kidney bonen

Witte bonenextract is een effectieve koolhydraatblokker. Het werkt door de vertering van bepaalde zetmeelsoorten te remmen en daardoor te voorkomen dat ze worden afgebroken tot suikers. Wanneer koolhydraten niet worden verteerd of afgebroken, worden ze eenvoudigweg uit het lichaam gespoeld. Witte bruine bonen kunnen het natuurlijke vermogen van uw lichaam om de opname van suiker en vet te blokkeren versterken.

L-ARABINOSE

L-arabinose is het natuurlijk voorkomende isomeer en bestanddeel van plantaardige polysachariden. Het is een geweldige ondersteuning voor een gezond voedingspatroon en kan het lichaam helpen suikerpieken te voorkomen, een gezond gewicht te behouden en de vetopslagcyclus te doorbreken.

CHROOMPICOLINAAT

hroompicolinaat is de vorm van chroom die veel voorkomt in voedingssupplementen. Het is effectief in het verbeteren van de reactie van het lichaam op insuline of het verlagen van de bloedsuikerspiegel. Het kan ook helpen honger, onbedwingbare trek en eetbuien te verminderen.

Bovendien profiteert PhytoPower B van de voedingsvoordelen van rode biet en groene koffieboon, die natuurlijke antioxidanten en middelen voor de spijsvertering bieden

vrij van toevoegingen
vrij van toevoegingen

V: Heeft suiker een negatieve invloed op de gezondheid van het darmmicrobioom?

A: Suiker verstoort actief de juiste balans tussen goede en slechte probiotica, waardoor de groei en reproductie van de goede probiotica belemmerd worden. Suiker zorgt er ook voor dat nuttige bacteriën niet meer goed werken en geeft brandstof en energie aan schadelijke bacteriestammen. Daarnaast leidt suiker tot overgewicht, hoge bloeddruk en een verstoorde hormoonbalans, die allemaal een negatieve invloed kunnen hebben op het vermogen van de hersenen om met de darmen te communiceren en omgekeerd.

V: Bevat PhytoPower B kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen of kleurstoffen?

A: Nee, PhytoPower B bevat geen kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen of kleurstoffen. 

Veelgestelde vragen

V: Bevat PhytoPower B soja, oestrogeen of gluten?

A: PhytoPower B bevat geen soja of oestrogenen en is glutenvrij. 

V: Bevat PhytoPower B cafeïne?

A: PhytoPower B bevat geen cafeïne.

V: Wanneer moet ik PhytoPower B drinken?

A: Omdat PhytoPower B het best gebruikt kan worden als een suiker- en koolhydraatblokker, raden wij aan om het vóór de maaltijd te drinken. Hierdoor krijgen de koolhydraat- en suikerblokkerende ingrediënten van PhytoPower B de kans om de darmwand te vullen en het werk te doen waarvoor het ontworpen is. Als je PhytoPower B slechts één keer per dag drinkt, raden we je aan om het vóór je grootste maaltijd te drinken.

V: Hoe vaak moet ik PhytoPower B drinken? 

A: Wij raden aan om PhytoPower B minstens één keer of maximaal drie keer per dag te drinken (vóór de maaltijd). Als je PhytoPower B slechts één keer per dag drinkt, raden we je aan om het vóór je grootste maaltijd te drinken.

V: Kun je verschillende PhytoPower-producten met elkaar mengen? 

A: Ja. Indien gemengd volgens de instructies, kunnen alle PhytoPower-producten tegelijkertijd worden geconsumeerd.   

V: Kun je PhytoPower B mengen met PhytoPower of Next-dranken?

A: Wij raden aan om PhytoPower B met minstens 480 ml vloeistof te drinken, en dat kunnen zeker ook Nextdranken zijn. En PhytoPower B kan worden gecombineerd met PhytoPower in dezelfde drank. 

V: Is PhytoPower B veilig voor kinderen, zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven?

A: PhytoPower B kan veilig worden gebruikt door mensen van alle leeftijden, maar raadpleeg een arts als je twijfelt.

PHYTOPOWER

MERKBOODSCHAP

De passie van LoveBiome komt voort uit een eenvoudig statement: Verander één ding en verander alles. Wij geloven dat wanneer je voor je microbioom zorgt, je microbioom voor jou zal zorgen.

Het PhytoPower-merk vertegenwoordigt de meest robuuste en vindingrijke innovaties op het gebied van de gezondheid van het microbioom.
Het is onze passie om iedereen de levensveranderende voordelen van een bloeiende, gezonde biotische gemeenschap te laten ontdekken. Binnen deze gemeenschap bevinden zich verschillende stammen van vriendelijke, heilzame bacteriën, gevoed door de beste prebiotica, die op hun beurt de productie van krachtige postbiotica voeden die elke cel, elk systeem en elke functie van het lichaam van energie voorzien.

LEIDERS IN HET TIJDPER MICROBIOME