fbpx
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

 

Eenvoud creëert snelheid; snelheid creëert inkomen.

Train je geest om op de meest eenvoudige en elegante manier te denken. GO Love Life is heel eenvoudig. We hebben dit bedrijf opgericht om alle complicaties, alle rook en alle spiegels te elimineren.

Dit is de eerste van drie berichten gewijd aan de elegante eenvoud van GO Love Life. Het eerste bericht viert het nummer 1. De tweede viert het nummer 2 en de derde viert het nummer 3. 1-2-3. Gemakkelijk.

 

U kunt erop vertrouwen dat iedereen, net als u, op zoek is naar de beste en meest effectieve manier om hun beste gezondheid en uiterlijk te bereiken. Iedereen, net als jij, schuwt ingewikkelde informatie en dure oplossingen.

 

Onze boodschap is simpel. Er is één ding dat u elke dag kunt doen om een ​​optimale gezondheid te bereiken.

Een ding.

We verwijzen naar het gezondheidscentrum van je lichaam: je darmmicrobioom. Dat is misschien een nieuw woord voor u, of voor degenen met wie u praat. Het is een eenvoudig concept: een microbioom is een gemeenschap van microben. Soms heb je het woord "flora" gehoord om deze microben te beschrijven.

Onze darm herbergt een complexe omgeving van microben die letterlijk elk systeem en elke cel van het lichaam beïnvloeden. Soms wordt ons darmmicrobioom het 'gezondheidscentrum' van het lichaam genoemd; soms wordt het ons tweede brein genoemd.

Je hebt misschien nooit gedacht dat het geheim van je mentale gezondheid, fysieke gezondheid en zelfs je uiterlijk in je onderbuik ligt. Het doet!

Dit is het enige waar we geobsedeerd door zijn. Gezondheid van het microbioom betekent geestelijke gezondheid, lichamelijke gezondheid, schoonheid en levensstijl. Onze ontdekking van deze simpele waarheid heeft ons ertoe aangezet om het Daily 3-systeem te creëren: een systeem met drie producten dat in feite één enkel 'product' is.

 
Daily 3 is bedacht als het ultieme regime om je microbioom in balans te brengen, te versterken en te voeden. 96 unieke ingrediënten, elk met hun eigen verhaal, werden gecombineerd tot een systeem dat elke dag twee minuten nodig heeft om te consumeren.
 
Begin uw dag met Daily 3 en u zult het enige doen dat de grootste impact heeft op elk systeem en elke cel in uw lichaam.
 
Zo ontdekte ik de Power of One : ik deed een kastaudit. Ik opende mijn voorraadkastdeuren en bracht elk supplement, elke thee, elke eiwitmix, elke smoothiemix, elk kruid, mineraal, vitamine en elke maaltijdvervanger uit de kast en op mijn aanrecht.
Dan heb ik de kosten bij elkaar opgeteld. Ik merkte dat er meer dan een paar flessen, zakjes, bussen met producten waren die niet eens waren gebruikt! De kosten schokten me, het aantal schokte me, de complexiteit ontmoedigde me. Hoe kan iemand door al deze producten, berichten en regimes navigeren? Onmogelijk.
 
Ik nodig je uit om dit bij jou thuis te doen. Haal ze eruit, tel ze op. Als je dit doet, zul je van The Power of One gaan houden ! De waarde van Daily 3, de overtuigende voordelen van Daily 3 en de eenvoud van Daily 3 - al deze dingen zorgen voor snelheid in ons bedrijf.
Stel je voor dat we iedereen kunnen leren hoe belangrijk de gezondheid van hun microbioom is. Iedereen is klant. Iedereen profiteert. Dit is een bedrijf waar we allemaal van kunnen houden.
Optimale Gezondheid is het begin van GO Love Life.

Polyphenolen = voor een betere darmmicrobioom

Prostaatkanker;

  Bondscoach Louis van Gaal maakte zondag bekend aan prostaatkanker te lijden, maar relativeerde zijn ziekte: ,,Aan prostaatkanker ga je niet dood”, stelde hij. De Prostaatkankerstichting wil die uitspraak graag nuanceren. ,,Er zijn twee hardnekkige misverstanden: prostaatkanker is een oude mannenziekte en je gaat er niet aan dood.’’,,

Jaarlijks sterven gemiddeld 3000 Nederlandse mannen aan prostaatkanker. Dat is evenveel als het aantal vrouwen dat sterft aan borstkanker. Veel mannen met uitgezaaide prostaatkanker moeten daar de rest van hun leven aan worden behandeld, met vaak nare bijwerkingen. Voor deze patiënten en hun familie vinden wij de uitspraak van Louis van Gaal daarom vervelend’’, zegt een woordvoerder van patiëntenvereniging de Prostaatkankerstichting. 

Bron AD 

Historie van kanker;

Bij het lezen van dit artikel komen de video’s over de historie van kanker weer in beeld. Kin de jaren 1920 -1940 waren er met name in Amerika meerdere ontdekkers van natuurlijke middelen tegen kanker. Zoals Harry Hoksey, zoon van een miljonair. Hij had uiteindelijk 35 klinieken in Amerika waar mensen met kanker met succes behandeld werden. Maar hij verloor de slag tegen de medische  wereld en moest alle klinieken sluiten.

Kijk op de site  https://www.van-nature-gezond.nl/vraagbaak/historie-van-kanker

 

Deze voeding uit oude beschavingen maken deel uit van het Daily 3 system van GO Love Life

Ons GO Love Life Daily 3 systeem bevat de perfecte combinatie van gefermenteerde ingrediënten en andere pro-biotica uit 95 plantaardige bronnen die dit verbazingwekkende bacteriële leger vormen.
Onze darmmicrobiomen zijn gemeenschappen van meer dan 100 biljoen cellen die de biotische omgeving in ons lichaam vormen. Als het goed wordt verzorgd, kan dit microbioom onze grootste bondgenoot voor de gezondheid zijn. Of, als het wordt verwaarloosd, kan het de oorzaak zijn van ernstige gezondheidsproblemen.

Onze darmmicrobiomen zijn gemeenschappen van meer dan 100 biljoen cellen die de biotische omgeving in ons lichaam vormen. 
lichaam vormen. Als het goed wordt verzorgd, kan dit microbioom onze grootste bondgenoot voor de gezondheid zijn.
Of - als het wordt verwaarloosd - kan het de oorzaak zijn van ernstige gezondheidsproblemen
darmen

Deze kruiden en specerijen  maken deel uit van het Daily 3 system van GO Love Life

Genezende kruiden en specerijen

Onze ervaring en passie zijn ondernemerschap en zelfredzaamheid binnen de nieuwe ‘vrijheidseconomie’.

Wij geloven in de kracht van thuiswerken.

Wij geloven in de kracht van het creëren van inkomen en rijkdom buiten de traditionele mechanismen die nu al kapot gaan.

Wij geloven in kansen.

Wij geloven in de kracht die wordt gecreëerd wanneer iemands leven intern wordt opgebouwd en gecontroleerd, door eigen wil, visie en inspanning.

Models At Table Detox

Wat doen we?

Simpel gezegd, we gebruiken de goede dingen van de aarde om voor uw microbioom te zorgen. De aarde is een magisch prachtige plek - het heeft alles wat we nodig hebben om voor de microbiomen binnen en buiten ons lichaam te zorgen. De aarde staat vol met planten, plantaardige ingrediënten en superfoods die ons leven op talloze manieren tot zegen zijn. We hoeven alleen maar een beetje te graven.

In sommige gevallen... letterlijk.

.

Wie zijn we?
De oprichters van GO Love Life zijn een verzameling vrouwen en mannen die een gemeenschappelijke band delen: een krachtig respect voor en een diepe liefde voor de schatten van de aarde. Deze diepe gevoelens groeiden in ons terwijl we de transformerende ervaring hadden om een van ' s werelds krachtigste supervruchten - noni - naar de moderne wereld te brengen.
logo_site_GO_love_Life.png

PhytoPower is een geweldige combinatie van probiotica,prebiotica, hele voedingsmiddelen en spijsverteringsenzymen, gemengd om de perfecte darmmicrobioomomgeving te creeren en te cultiveren.

 

Infra rood Gefermenteerde Noni